Terug naar overzicht

Concert Roon Staal

13dec
Kerstconcert
13 dec 2023
20:00
Theaterzaal

ROON STAAL DOET WIERINGERWERF AAN TIJDENS KERSTTOUR
 
WIERINGERWERF - Zanger-pianist Roon Staal komt met zijn nieuwe Kersttour naar Wieringerwerf. Het concert vindt plaats op woensdag 13 december a.s. in de Cultuurschuur. De aanvangstijd is 20.00 uur.
 
Roon toert vanaf de vertolking van zijn laatste musicalrol in 2011 (de rol van Peter Koot in Petticoat van producent Stage Entertainment) vijf keer per jaar door het land met concerten in kerkjes en theaters. 
 
Met zijn gevoelige zang en melodieuze pianospel weet hij zijn publiek telkens weer in vervoering te brengen. Tijdens de kerstconcerten worden er bekende songs als "Oh Holy Night", "Stille Nacht", "Mary's Boy Child", "Gloria in Excelsis Deo", "Away In A Manger", "Midden In De Winternacht" en "The Bleak Midwinter" ten gehore gebracht.

Niet bekend van radio of TV maar geprezen door bekendheden en het publiek kunt u genieten van zijn authentieke performances. Alle informatie over dit concert kunt u vinden op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-15403125.
Tickets kosten € 22,50. (Kinderen en jongeren t/m 17 jaar hebben toegang voor € 12,50) 

meer informatie

Concert Roon Staal
Concert
Prijs € 22,50
GenreConcert
;